Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2022

Yüksekokulumuzda Doğa Yürüyüşü Düzenlendi

Manyas Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde kurulan Genç Fikirler Öğrenci Topluluğu tarafından doğa yürüyüşü ve ardından piknik etkinliği gerçekleştirildi.  Etkinliğe Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Manyas Belediye Başkanı Tancan BARCİN, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ufuk BİNGÖL, akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Yürüyüş sonrasında katılımcılara ekmek arası köfte ikramı yapıldı.

Manyas'ın kırsal Boğazpınar mahallesine araçlarla gelen öğrenciler mahalle meydanında toplandılar, sonrasında birlikte mahallenin Soğuksu mevkii denilen mesire alanına yaya olarak gittiler. Beş km’lik yolu kateden öğrenciler, Rektör hocamız ile mesire alanında mangal ve piknik yaptılar.