Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2024

Yüksekokulumuz Oryantasyon Eğitimleri Tamamlandı.

Yüksekokulumuzun düzenlediği oryantasyon programları çerçevesinde, Tüm 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı başarıyla gerçekleştirildi. Müdür yardımcılarımız, Yüksekokul Sekreterimiz ve Öğrenci işleri personelimizin katılımıyla yapılan bu etkinlikte, yeni öğrencilerimize yüksekokulumuz ve programlarımız hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı.

Program kapsamında, Yüksekokul web sayfası, Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS), Öğrencilerimiz ile etkileşim kurulan Telegram vb. platformları, eğitim-öğretim yönergeleri gibi akademik süreçlerde öğrencilerin ihtiyaç duyacakları önemli başlıklar ele alındı. Sunumlar eşliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme oturumları sayesinde öğrenciler, hem akademik yaşamlarına ilişkin temel bilgileri edinmiş hem de yüksekokulumuz ve üniversitemiz bünyesinde faydalanabilecekleri çeşitli kaynaklar hakkında bilgi sahibi oldular.

Bütün öğrencilerimize  bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dileriz