Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2021

Rektörümüzden Manyas Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Manyas Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu. Meslek Yüksekokulumuzda nitelik ve niceliğin artırılmasına yönelik, incelemelerin ve görüş alışverişlerinin gerçekleştirildiği ziyarette, tüm akademik ve idari kadro hazır bulundu.

Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ, Prof. Dr. Alparslan SEREL ve Prof. Dr. Celalettin YANIK, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. İsmail ŞAHİN, Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanımız Faruk KÜÇÜK ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa Alparslan İMAMOĞLU da hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bingöl'e yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diledi.