Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024

Kan Bağışı Kampanyası (Gönüllülük Çalışmaları)

Kan, İnsan hayatı için önemli bir ilaçtır. Hemen herkesin hayatının bir noktasında ihtiyaç duyabileceği bir durumdur. Ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçler nedeniyle (pandemi, deprem vs) kan bağışının önemi çok daha fazla anlaşılır hale gelmiştir.Bu sebeple hem ihtiyaç duyan insanlariçin hem de bağışçıların kendi sağlıkları için düzenli kan bağışı yapması önemlidir.Manyas Meslek Yüksekokulunda bine yakın öğrencinin aktif eğitim gördüğü tahmin edilmektedir. Bu proje kapsamında ana hedef kitlemiz Manyas MYO öğrencileri olarak belirlenmiştir.  Bu proje kapsamında ki amacımız öğrenci arkadaşlarımıza kan bağışının hem kendileri hem de diğerleri için önemini anlatmak ve onları kan bağışına teşvik etmektir. Ana hedefimiz 100 ve üzeri bağışçı sayısına ulaşmaktır. Bu kapsamda hem bağışçıların hem de ihtiyaç sahiplerinin kan bağışının faydalarından yararlandırılması düşünülmektedir.