Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Tek Ders Sınavı Hakkında

TEK DERS SINAVI 19 Temmuz 2017 Günü saat 13:00'de Amfi 2 de YAPILACAKTIR.  Öğrencilerimizin Bilgisine...

Öğrencilerimizin Tek Ders Sınavlarına girebilmesi için 11.07.2017-14.07.2017 tarihleri arasında dilekçe ile başvurması gerekir.

Sınavlar 19 Temmuz 2017 de yapılacaktır.

Tek ders sınavına girecek öğrencilerin, ilgili dersin devam koşulunu yerine getirmiş olması gerekir.

Tek ders sınavına mezuniyeti için sadece bir dersten başarısız olan öğrenciler katılabilecektir.

Mezuniyet için güz ya da bahar döneminde tek dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına katılabilecektir.

Tek ders sınavının yapılacağı dönemde öğrenci öğrenim ücretini yatırmış ise tek ders sınavına kayıt yaptırabilir. İlgili dönemde öğrenim ücretini yatırmamış ise öğrenim ücretini yatırarak tek ders sınavına katılabilirler. Öğrenim Ücretlerini Halk Bankasına öğrenci numaralarını bildirerek 17-18 Temmuz 2017 tarihlerinde yatırabilirler.

Not yükseltmek için tek ders sınavına girilemez.