Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2020

Hazırlık Sınıfında Okumak İsteyen Öğrenciler İçin Yabancı Dil (İngilizce) Seviye Tespit Sınavı

2020 – 2021 Öğretim yılında Üniversitemiz Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına ilk defa kayıt yaptıran ve İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek isteyen öğrencilere yönelik 30 Eylül 2020 Çarşamba saat 11:00' de LMS sistemi üzerinde (çevrimiçi) Seviye Tespit Sınavı yapılmıştır.

Ancak; İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek talebiyle dilekçe veren ve ikinci öğretim harç ücretini yatırmayanlar ile, E-Devlet sistemi üzerinden kayıt yaptırarak İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında okuma talebinde bulunarak dilekçelerini bağlı oldukları Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına göndermeyen öğrenciler, 30 Eylül 2020 Çarşamba saat 11:00' de LMS sistemi üzerinden (çevrimiçi) yapılan Seviye Tespit Sınavına katılamamışlardır.

İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek isteyen,  dilekçeleriyle başvuruda bulunanlar ve E-Devlet üzerinden hazırlık sınıfnı seçip dilekçelerini Yüksekokulumuza ulaştıramayan  öğrencilere yönelik 05 Ekim 2020 Pazartesi saat 15:00' de LMS sistemi üzerinden (çevrimiçi) tekrar Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır.

Bu konuda, öğrencilerin mağdur olmamaları için  daha önce E-Devlet üzerinde Hazırlık sınıfını seçen ve dilekçe gönderemeyen öğrenciler ile daha önce başvuru yapıp sınava katılamayan öğrencilerin (yeniden talep dilekçesi)  dilekçelerini 02.10.2020 Cuma günü saat 15:30 'a kadar Yüksekokulumuza  şahsen veya mail yolu ile (manyas@bandirma.edu.tr adresine) göndermeleri  durumunda sınava hak kazanacaklardır.

Öğrencilermize duyurulur.