Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2022

Gösterim: 518

Akreditasyon ve Kalite Topluluğu Tanışma Etkinliği ve Başkanlık Seçimini Gerçekleştirdi

Akreditasyon ve Kalite Topluluğu 2022- 2023 Eğitim – Öğretim Döneminin ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe topluluk üyeleri, birim ve bölüm kalite öğrenci temsilcileri katılım sağladı.

Açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık’ın gerçekleştirdiği toplantıda Kalite Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Emrullah Tekin ve Öğr. Gör. İsmail Arı da söz alarak kalite süreçlerinde öğrencilerin önemini aktardılar. Akreditasyon Komisyonu Öğrenci Temsilcisi Naci Aksoy topluluğun amaçları hakkında bilgi verirken, kurucu başkan Asrın Sargın Kaya’da katılımcılara tecrübelerini aktardı.

Katılımcıların kendini tanıtan kısa konuşmaları ve soru – cevap etkinliklerinin ardından başkanlık seçimi gündemine geçildi. Erce Çakır, Elif Müzeyyen Ertogrul ve Ferhat Parıltı başkan adayı olarak kendilerini katılımcılara tanıttı. Yapılan oylamada oyların %44’ünü alan Ferhat Parıltı başkan olarak seçildi. Oyların %28’ini alan Erce Çakır ve diğer %28’ini alan Elif Müzeyyen Ertogrul ise Akreditasyon ve Kalite Topluluğu başkan adayı olarak görevlerini sürdürecek.