Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2022

Gösterim: 768

Üniversitemiz Tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında “Milli İrade Uğruna Türkiye Aşkına” Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıldönümünde "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri çerçevesinde, ihaneti canları pahasına önleyen kahramanları anmak, millet iradesine kast eden karanlık girişimi unutmamak ve unutturmamak için  “Milli İrade Uğruna Türkiye Aşkına” paneli düzenlendi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık’ın moderatörlüğünü üstlendiği panele konuşmacı olarak Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Dış İlişkiler ve Protokol Başkanı Prof. Dr. Kudret Bülbül katıldı.
 
Çevrim içi gerçekleşen ve Üniversitemizin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan panelde 15 Temmuz 2016 gecesi milli iradeye kast eden karanlık güçlere karşı milletimizin verdiği şanlı mücadele detaylı bir şekilde ele alınarak, o günden bugüne gelinen süreçte yaşananlar ayrıntılı olarak değerli konuşmacılar tarafından izleyiciler ile paylaşıldı.


Fotoğraflar