Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2019

Gösterim: 552

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıt Duyurusu

►  Ders Kayıtları Öğrenci Otomasyon Sistemi (obs.bandirma.edu.tr) adresi üzerinden 9 - 13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.

►  Öğrenci Otomasyon Sistemine “Kullanıcı Adı ve Şifreniz (Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası, Şifre: TC Kimlik Numarasının ilk beş hanesi)” ile giriş yaparak ders kaydınızı yapabilirsiniz.

►  İkinci öğretim öğrencileri ve ikinci üniversite okuyan normal öğretim öğrencileri öğrenim ücretlerini ve katkı paylarını Öğrenci Numarası ile Halk Bankası Şubelerinden veya Halk Bankası internet şubesi/ATM'lerinden yatırılabilir.

► Medya ve İletişim programı 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde 8 zorunlu + 2 seçmeli ders alınması gerekmektedir. 8 zorunlu dersin kaydı (2. öğretim öğrencileri harç ödemesini yaptıktan sonra) öğrenci işleri tarafından yapılmaktadır. Öğrencilerin 2 seçmeli dersi kendi ilgi alanları doğrultusunda seçmeleri, seçilen tüm dersler için kesinleştirme yapmaları gerekmektedir. (Zorunlu dersler sistemde ''Z'' kodu ile seçmeli dersler ise ''S'' kodu ile görünmektedir.)

► Akademik Türkçe dersi sadece yabancı uyruklu öğrenciler tarafından alınabilir.

►  Öğrencilerin ders seçtikten sonra KESİNLEŞTİR butonuna tıklaması gerekir. Öğrenciler Ders kaydını kesinleştirdikten sonra ders kaydı süresi bitimine kadar danışman onayı yapılıp yapılmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir.

►  Danışman Onayı olmayan ders kayıtları geçersizdir. Ders kayıtları öğrencinin sorumluluğundadır.

►  Ders kayıtları sürecinde danışman öğretim görevlisi ile sürekli irtibat halinde olunmalıdır.