Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018

Gösterim: 2056

Üniversitemiz Sakarya, Sivas ve Muğla'da Düzenlenen Tanıtım Fuarlarına Katıldı

Üniversitemiz tanıtım çalışmaları kapsamında Muğla, Bodrum, Sakarya ve Sivas’ta düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarlarına katıldı.

25 Nisan’da Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde ve 27 Nisan’da Bodrum Heredot Kültür Merkezi düzenlenen fuarı 87 liseden yaklaşık 4300 öğrenci ziyaret etti.

25-26 Nisan’da Sakarya Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen fuarı 59 liseden yaklaşık 3500 öğrenci ziyaret etti.

26-27 Nisan’da Sivas Fiden Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarı 41 liseden yaklaşık 5500 öğrenci ziyaret etti.

Tanıtım fuarlarına üniversiteye hazırlanan öğrencilerin yanı sıra rehber öğretmenler ve aileler de yoğun ilgi gösterdiler. Gelecek planlarını yapmak isteyen 11. ve 12. sınıfta okuyan üniversite adayı öğrencilere üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları ve sosyal imkânları hakkında detaylı bilgi verildi.