Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2019

Gösterim: 734

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kayıtları!!!

Ders kayıtları 09 Eylül - 13 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. 3+1 sistemde eğitim görecek Finans-Bankacılık ve Sigortacılık bölümü 1. sınıf öğrencileri için zorunlu dersler otomatik olarak atanacak, seçmeli derslerin seçimi öğrenciler tarafından yapılacaktır.
 
Ders kayıtları aşamasında dikkat edilmesi gerekenler;
 
- 2. öğretim öğrencileri harç ücretlerini öğrenci numaraları ile Halk Bankası Şubelerinden, Halk Bankası internet şubelerinden ya da ATM'lerinden yatırabilirler.
 
www.bandirma.edu.tr adresinden, ÖBS butonundan öğrenci sayfasından ders kaydı işlemlerinden ders seçimi yapılması gerekmektedir.
 
- 2019-2020 Güz dönemi için 8 zorunlu, 2 seçmeli toplam 10 ders alınacaktır. Ders kayıtları linkinden 2 seçmeli ders için 5 tane ders görülmektedir fakat bu derslerden Akademik Türkçe dersini yalnızca yabacı uyruklu öğrenciler seçecektir. Yabancı uyruklu olmayan öğrencilerimiz bu Akademik Türkçe isimli dersi seçmeyeceklerdir. Alternatifler arasından öğrencinin ilgisi doğrultusunda 2 dersin seçilmesi gerekmektedir. 
 
-Öğrencilerin ders seçtikten sonra KESİNLEŞTİR butonuna tıklaması gerekir. Öğrenciler Ders kaydını kesinleştirdikten sonra ders kaydı süresi bitimine kadar danışman onayı yapılıp yapılmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir.
 
- Danışman Onayı olmayan ders kayıtları geçersizdir. Ders kayıtları öğrencinin sorumluluğundadır.
 
- Ders kayıtları ile ilgili sorun ya da sorularınız için danışmanınız ile iletişime geçebilirsiniz.