Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022

Gösterim: 565

Meslek Yüksekokulumuzda Bağımlılıkla Mücadele ve Önleme Çalıştayı Yapıldı

Manyas Meslek Yüksekokulumuzda bağımlılıkla mücadele ve önlemeye yönelik çalıştay düzenlendi. Çalıştayın açılış konuşmasını Kaymakamımız Koray ÇELİK gerçekleştirdi.  Kaymakamımız konuşmasında tüm bağımlılık türlerinin gençler ve aileleri üzerindeki olumsuz etkilerini dile getirdi. Özellikle teknoloji bağımlılığı konusunda gençlerin dikkatlerini rica eden Kaymakamımız,  madde bağımlılığı ve diğer pek çok suçun işlenmesine olanak sağlayan metruk yapıların ilçede yıkıldığını ve sıfırlandığını belirtti.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü madde bağımlılığın tanımı, belirtileri ve sosyal yaşamda ki olumsuzlukları konusunda bilgilendirme yaptı.

Sağlık Gurup Başkanı Yusuf Vakitsayan da bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirmede bulunurken, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Zabıta Amirliği yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Onyedi Eylül Üniversitesi Manyas Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştaya Kaymakamımız Koray ÇELİK, İlçe Belediye Başkanımız Tancan BARCİN, Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ufuk BİNGÖL, Meslek Yüksekokulu Akademisyenlerimiz,  Kurum amirleri, STK Temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler katıldı


Fotoğraflar