Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2021

Gösterim: 1156

Manyas Meslek Yüksekokulumuzda Görev Devir Teslimi

Altı yıldır Manyas Meslek Yüksekokulumuzun Müdürlük görevini sürdüren ve yeni görevinde Bandırma OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna kurucu müdür olarak atanan Prof. Dr. Burak DARICI görevini Dr. Öğr. Üyesi Ufuk BİNGÖL'e devretti. Ayrıca Öğretim Görevlisi Meral Sabancı ATEŞ de Müdür Yardımcılığı görevini Öğretim Görevlisi Coşkun KALP’e devretti. Manyas Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen törene tüm akademik ve idari personel katıldı.

Devir teslim töreninde ilk olarak Prof. Dr. Burak DARICI’ya Manyas Meslek Yüksekokulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edildi. Ardından törende konuşma yapan Prof. Dr. Burak Darıcı görevi devralan Dr. Öğr. Üyesi Ufuk BİNGÖL’e yeni görevinde başarılar diledi. Devir teslim töreni sırasında Prof. Dr. Burak DARICI ve Öğretim Görevlisi Meral Sabancı ATEŞ’e çiçek, plaket ve hediye takdim edildi.

Tören hitamında Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ufuk BİNGÖL’ün başkanlığında ilk akademik kurul toplantısı yapıldı. Akademik kurulda karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, akademik ve idari anlamda niteliği artırmak için önemli kararlar alındı.