Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023

Kariyer Günleri - SECURITAS İnsan Kaynakları Müdürü ile Söyleşi

Manyas Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında Özel Güvenlik Hizmetleri Sektörünün önde gelen firmalarında SECURİTAS'ın İnsan Kaynakları Yönetimi Müdür Yardımcısı Sayın Yasin HIDIR yüksekokulumuzu ziyaret ederek kariyer günleri söyleşisine katılmıştır. Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Kemal ÇİFTYILDIZ ve Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğretim üyesi Dr. Osman Seray ÖZKAN'ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Özel Güvenlik Sektöründeki kariyer fırsatları ve İşe alım süreçleri konusunda bir sunum gerçekleştirilmiştir. Mesleki kariyer ve tecrübe aktarımının yapıldığı söyleşide öğrencilerimizin SECURİTAS'taki istihdam ve staj olanakları hakkında bilgilendirme yapıldı.