Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024

Gösterim: 133

Marmara Kariyer Fuarı Katılım Formu (27 Şubat 2024)

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) himayelerinde Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde üniversitemiz ve diğer 14 üniversite paydaşlığında Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF), 27 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Marmara Kariyer Fuarı, katılımcı kurumlar ve işletmelere nitelikli insan kaynağı yetiştirme ve temin etme konusunda destek sunmayı amaçlamaktadır. Etkinlik, katılımcılara mesleklerle ilgili detaylı bilgi alma, kariyer planlarını oluşturma, bölgedeki birçok şirketle tanışma, kendi markalarını oluşturma ve girişimcilik konularında düşüncelerini firma kurum ve kuruluşlarla paylaşma fırsatı sunmaktadır. Marmara Kariyer Fuarı’nda işverenler, üniversite öğrencileri ve mezunları ile iletişim kurma, iş/staj olanaklarını değerlendirme, işveren markalarını tanıtma imkanına sahip olacaklardır. Bu fuar gençlerin kariyerlerini şekillendirmelerine ve işverenlerin geleceğin yeteneklerini keşfetmelerine önemli destek sunmayı amaçlamaktadır.
 
Marmara Kariyer Fuarı süresince düzenlenecek etkinliklerle gençlerin eğitim, ilgi ve becerilerine uygun kariyer alanlarını belirlemelerine yol gösterici olmak hedeflenmektedir.
!!Araç Kyk Kız Öğrenci Yurdu önünden saat 08:00'da kalkacaktır.